route

Tanken bij D!Vers Woerden

Wij zien u graag op ons bemande tankstation aan de westzijde op de Europabaan 2. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons onbemande tankstation aan de oostzijde op de Europabaan 1.
Beide locaties zijn 24/7 geopend.

Onze producten

Ongelode benzines met Active technologie

De ongelode benzines met ACTIVE technologie van BP zijn vuil verwijderende brandstoffen voor benzinemotoren. Ze helpen het vuil dat is achtergelaten door basisbrandstoffen uit de motor te verwijderen en voorkomen dat het terugkomt. Als je de ongelode benzines met ACTIVE technologie blijft gebruiken, zal je motor soepeler en efficiënter draaien en verklein je het risico op onverwacht onderhoud of pech.

Lees meer

Diesel met Active technologie

De dieselbrandstoffen met ACTIVE technologie van bp zijn onze beste vuilverwijderende brandstoffen ooit voor dieselmotoren. Ze werken al vanaf de eerste keer tanken: ze helpen het vuil in de motor te verwijderen dat is achtergelaten door basisbrandstoffen en voorkomen dat het terugkomt.

Lees meer

LPG

Autogas of LPG is een mengsel van propaan en butaan in wisselende verhoudingen dat onder druk vloeibaar wordt gemaakt. Het wordt als vloeistof getankt, maar komt als gas in je motor. Autogas verbrandt daardoor vollediger dan benzine of diesel en veroorzaakt dus minder schadelijke uitlaatgassen.

Lees meer

Vrachtwagenpomp/AdBlue

Onze AdBlue-pomp kunt u vinden aan de oostzijde (Europabaan 1) en is geschikt voor vrachtauto’s. Bovendien kunt u ook verpakkingen AdBlue voor auto's en bestelwagens bij ons aan de westzijde kopen.

Lees meer

 

CNG Aardgas

CNG staat voor 'compressed natural gas'. Het is gas (vergelijkbaar met het gas uit een fornuis) wat onder hoge druk is samengeperst. Zo blijven de tanks relatief klein. CNG is goedkoper dan benzine en diesel, maar duurder dan LPG. Het is maar op een aantal plekken verkrijgbaar, dus het rijden op CNG vergt enige planning. Bij ons bent u aan het juiste adres! Op ons onbemande station kunt u gebruik maken van onze CNG tank.