route

D!Vers eten & drinken

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner en snacks waarbij u de keuze heeft uit uiteenlopende gerechten die wij ter plekken voor u bereiden in onze open keuken. Wij werken met dagverse, voornamelijk lokale producten en hebben voor ieder wat wils.

 

Bekijk onze menukaart

Klik hier

Acties en nieuws

Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn in onze Bakery!

Ontbijtdeal

Begin uw dag met een heerlijk vers ontbijt van D!Vers Woerden.
Geniet van een roombotercroissant, een pistolet met jong belegen kaas en/of ham en een flesje vers getapte jus d'orange voor maar €5,25!

Maak uw ontbijtdeal af met een van onze heerlijke koffies en u bent klaar om de dag te beginnen.  

Koffiedeal

Een heerlijke verwenmomentje met onze koffiedeal. Geniet van een van onze heerlijke koffies of thee va. €1,95 en kies een vers afgebakken koek voor maar €1,20.

Gourmetschotels

De donkere wintermaanden vragen natuurlijk om een heerlijk avondje gourmetten met familie en vrienden. Wij verkopen gourmetschotels van Ambachtelijke Slagerij Ferry Lempers. U vindt ze in onze ijsvriezer voor 4 personen €29.95. Zeker zijn van een heerlijke pakket? Bel en bestel 0348-434234.

 

Lokaal en dagvers

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, gebruiken wij zoveel mogelijk dagverse en lokale producten. Ons vlees wordt dagelijks geleverd door Ambachtelijke Slagerij Ferry. Voor onze befaamde bommelburgers gebruiken wij de burgers van Bommelbeef, die worden geproduceerd met respect voor dier en natuur. Kaasboerderij Verweij voorziet ons van smaakvolle jong belegen en oude kaas en het brood waarmee wij onze sandwiches en lunchgerechten bereiden wordt gebakken door Bakker Versluijs in Woerden! Mede door deze prettige samenwerkingen kunnen wij u de kwaliteit leveren die van ons wordt verwacht.