Dogwash

De dogwash voorziet in een hondvriendelijke, hygiënische, veilige en gemakkelijke wijze om uw hond te wassen. De werkwijze is simpel doch efficiënt.

Het resultaat: een gewassen en gedroogde hond zonder een badkamer vol hondenhaar.

Het principe van de dogwash

In de automaat kunnen dogwashpenningen,  € 0,50 / € 1,00 / € 2,00 of  biljetten € 5,00/€ 10,00.

Starttarief is € 7,50 of 3 dogwashpenningen. In de shop van het tankstation kunt u dogwashpenningen kopen à € 2,50 voor de automaat.

Bent u nog niet klaar werp dan voor het einde programma geld in voor extra wastijd. Bent u te laat moet u opnieuw 3 munten in de automaat doen. Houdt hier dus rekening mee.

U moet de dogwash zelf bedienen.

Let op: automaat wisselt niet.

Instructies

Open de deur, zet uw hond in de waskuip en bevestig de hond aan de halsband. Borstel en ontklit van tevoren de hond. Eventueel in de gehoorgangen een prop watten steken, zodat er geen water of zeep naar binnen kan vloeien.
Werp minimaal € 7,50 of 3 dogwashmunten in de automaat = 10 minuten.

Zodra u uw munten in de machine hebt gestopt zal de timer gaan lopen. Begin dus direct! De resterende tijd is af te lezen aan de rechterzijde.

U heeft de keuze uit programma 1 t/m 6.

Maak uw keuze en start wassing door de knop op de sproeiknop in te drukken.

Indien gewenst, kunt u per direct wisselen van programma.

Heeft u bijvoorbeeld op shampoo gedrukt maar wilt u toch gebruik maken van de vlooien&teken shampoo dan drukt u op programma 4.

Shampoo
Spoel water
Conditioner
Vlooien & teken shampoo
Fohn, lage volume
Fohn, hoge volume

Is de hond gewassen en gedroogd, verwijder de hond uit de waskuip. Staat er nog tijd op de teller verzoeken wij u met programma 7 de waskuip nog even te spoelen voor een hygiënische reiniging.

Vergeet u niet de prop watten uit de oren te verwijderen !

Wij hopen dat u tevreden bent over het gebruik van de dogwash en zien u en uw trouwe viervoeter graag een volgende “wasbeurt” terug.

Openingstijden

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend!