Skiboxen

Skiboxen voor uw zomervakantie of wintersport!
Op vakantie zonder ruimtegebrek. Reserveer tijdig bij ons een skibox!

Informatie over de Thule Motion XT XXL
Een grote skibox van Thule met een inhoud van 610 liter.  De afmetingen zijn: 232 x 95 x 47 cm en het maximale laadvermogen is 75 kg. De skibox is aan twee zijden te openen.

Informatie over de Thule Ocean 700
De inhoud bedraagt 450 liter. De afmetingen zij: 232x70x39 cm en deze skibox heeft een gewicht van 15 kg. De skibox heeft een maximale belading van 50 kg afhankelijk van de voorschriften vermeld in het instructieboekje van uw voertuig.

De skiboxen beschikken over een Easy Snap bevestiging. Dat is een nieuw gepatenteerd bevestigingssysteem dat het nog makkelijker maakt de skibox op uw auto te monteren. Ook geschikt op zeer brede dragers en u heeft geen gereedschap nodig. Verder beschikt de skibox over een gepatenteerd systeem dat het openen en sluiten van deze skibox nog makkelijker maakt.

Kosten
U kunt de skibox reserveren door contact met ons op te nemen via de website of telefonisch via 0348-434234.

> inhoud: 450 liter of 610 liter

> borg: € 100,- contant

> huurkosten: € 9,- per dag (450 liter) of € 15,- per dag (610 liter), dag van afgifte en inname wordt gerekend als 1 dag

> korting: Vanaf 5 dagen 20% korting. Vanaf 14 dagen 40% korting.

Reserveer online!

U kunt direct online reserveren. Neem dan contact op met ons, of vul dit formulier in.

Let op

Voor het huren van skiboxen wordt € 100,- borg gevraagd. Wees bewust van het feit dat in het weekend de mail NIET gecheckt wordt. Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Prijzen en schade

  • Gemeende prijzen zijn inclusief BTW per kalenderdag.
  • Huurder dient onmiddellijk bij aanvang van de huur de verhuurder te melden indien blijkt dat de skiboxen schade heeft of niet schoon is. Blijft huurder hierin in gebreke zal huurder de schade/schoonmaakkosten ten laste worden gelegd.
  • Huurder dient bij teruggave de skiboxen schoon in te leveren.
  • Schoonmaakkosten bedragen € 30,00

Ondertekening

Bij ondertekening van het huurformulier verklaart huurder alle gegevens naar waarheid te hebben verstrekt en verklaart kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de bovenstaande voorschriften en de huurvoorwaarden vermeld op de achterzijde van het huurformulier.