route

Skiboxen & sneeuwkettingen

Naast aanhangers verhuren wij ook skiboxen (dakkoffers) en sneeuwkettingen.

Skiboxen

Met een skibox/dakkoffer op je auto heb je er in één klap een kofferbak bij, handig voor een wintersportvakantie bijvoorbeeld!

Skibox 450 liter: €9,00 per dag
Skibox 500 liter: €12,50 per dag
Skibox 610 liter: €15,00 per dag

De borg bedraagt €100,00.

Let op: skiboxen huurt u exclusief daksteunen. 

Sneeuwkettingen

Ga je naar de sneeuw? Neem dan passende sneeuwkettingen mee en zorg dat deze binnen handbereik liggen. Sneeuwkettingen bieden grip en veiligheid op besneeuwde en beijzelde bergwegen. Daarnaast is het in verschillende landen verplicht om sneeuwkettingen bij je te hebben als je op reis gaat.

Sneeuwkettingen: €5,00 per dag
De borgt bedraagt het aankoopbedrag van de set sneeuwkettingen

Dag van afgifte en inname telt als 1 dag.
Korting per huurcontract: huur vanaf 5 dagen 20% korting, huur vanaf 14 dagen 40% korting.

Meer informatie of reserveren? Neem contact met ons op via 0348 434234 of via info@diverswoerden.nl.

 

Huurvoorschriften

Borgsom

De borgsom bedraagt €100,- voor skiboxen.
Na inname en controle/goedkeuring van de door u gehuurde producten wordt de borg direct contant terugbetaald met inhouding van het totaal te bedragen huurbedrag.

Als huurder bent u te allen tijde alleen en geheel aansprakelijk voor alle gebreken en alle directe en indirecte gevolgen daarvan, welke zich tijdens de periode van huur met, door en aan het gehuurde voordoen. Hieronder vallen ook diefstal en beschadiging van het gehuurde.

Schade

Wij controleren voor vertrek alle materialen op schade. Toch raden wij aan dat u voor vertrek de materialen nakijkt op krasschade. Als u eventuele schade ontdekt geeft u dit aan ons door zodat er foto’s van gemaakt kunnen worden.
Mocht u de gehuurde materialen met bij ons onbekende schade inleveren dan zullen wij dit beoordelen en zal de borgsom tijdelijk worden ingehouden. Wij zullen zo snel als mogelijk de schade afhandelen. U krijgt hiervan een schadefactuur en foto’s zodat u deze eventueel kunt indienen bij uw verzekeraar. Kleine schades zullen wij met de borgsom verrekenen. Mocht de schade hoger uitvallen dan de borg dan wordt u verzocht het restant over te maken. Onderstaand treft u de kosten indien schade is veroorzaakt.

Kosten voor schade ontstaan tijdens de huurperiode:

  • Sleutels kwijt/verloren: € 7,50,- per sleutel
  • Lichte krasschade aan skibox: 10 tot 15% van de nieuwwaarde.
  • Diepere krasschade aan skibox: 20 tot 25% van de nieuwwaarde.
  • Gaten in de deksel door uitbraak van popnagels: 30% van de nieuwwaarde.
  • Scheuren in de skibox: afhankelijk van de restwaarde koffer, te bepalen door D!Vers Woerden

Schoonmaak

Gehuurde producten dienen schoon te worden ingeleverd. Voor producten die niet schoon worden ingeleverd wordt €15,00 schoonmaakkosten per product in rekening gebracht.

Gebruik

Als huurder bent u verplicht u voldoende op de hoogte te stellen van het gebruik van de gehuurde producten. Bij twijfel dient u contact op te nemen met D!Vers Woerden. Het is absoluut verboden om spanbanden om de koffer

te binden. Dit trekt strepen op de koffer en bij strak aantrekken kan het zelfs barsten veroorzaken. Zorg ook dat u

rekening houdt met de nieuwe afmetingen van uw auto inclusief gehuurde product.

Door de extra hoogte ontstaan 80% van de schades bij tolpoortjes en parkeergarages.

Schade aan auto

Schade ontstaan tijdens montage en demontage door hulp van D!Vers Woerden is geheel voor eigen risico en rekening van de huurder.

Verzekering

Gehuurde materialen kunnen niet worden verzekerd via D!Vers Woerden. Voor schade naar aanleiding van diefstal bent u op uw reisverzekering aangewezen en voor schade door gebruik in het verkeer op uw autoverzekering of reisverzekering. We adviseren u dit bij uw verzekeraar na te gaan. D!Vers Woerden is op generlei wijze aansprakelijk voor schade tijdens montage en demontage die ontstaat voor, tijdens en na de periode van verhuur op welke manier dan ook. Schade ontstaan aan het voertuig van de huurder door hulp bij (de)montage door D!Vers Woerden, is geheel voor risico en rekening van de huurder. Wanneer er schade ontstaat aan de gehuurde producten tijdens de reis, dan kunt u deze kosten wellicht verhalen op uw reisverzekering.

 

Let op: 80% van alle schade's worden veroorzaakt bij tolpoortjes en parkeergarages

 

Aanhangerverhuur

Klik hier