Softwash roll-over

Uw auto wordt absoluut KRASVRIJ gewassen door een softwash roll-over machine met speciale geschuimde polyethyleen borstels de zogenaamde softex borstels. Door te kiezen uit een van de 8 verschillende wasprogramma’s krijgt uw auto de behandeling die u wilt o.a.:

  • een perfecte schuim +/- 100 bar hogedruk voorwas
  • onderkantwassing, dit verwijderd bijvoorbeeld ‘s-winters vervelende pekelresten.
  • superwax, door deze effectieve wasbehandeling wordt uw auto extra beschermd.
  • drogen, door de versterkte droogmotoren wordt de auto met uiterste zorg nagedroogd

De softwash roll-over is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Waskaarten en wasmunten zijn verkrijgbaar in de shop van ons tankstation.

De maximale doorrijhoogte van onze carwash is 2,70 mtr. Spiegels altijd inklappen en antennes verwijderen. Bij aankoop waskaart graag melden als bus imperial heeft.

Hoe werkt het?
De auto moet de washal ingereden worden tot het rode stoplicht blijft branden. Als de waskaart in de kaartlezer wordt gestopt start de machine automatisch. In ongeveer 4 minuten wordt uw auto volledig gewassen, natuurlijk afhankelijk van het gekozen wasprogramma.

Wasprogramma’s

Hieronder vindt u een overzicht van onze wasprogramma’s

De voorspuitplaats
Alvorens de roll-over washal in te rijden, bieden wij de mogelijkheid om de auto voor te wassen bij onze voorspuitplaats. Door gebruik te maken van de voorspuitinstallatie krijgt u het beste wasresultaat. Voor sterke verontreiniging is het voor een goed wasresultaat zelfs noodzakelijk om voor te wassen.

Openingstijden

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend!

Meer informatie over onze stofzuigereilanden, mattenwassers, automaten en wassen van uw bedrijfswagens.