Tank en Schenk

Uniek spaarconcept

Tank & Schenk is een uniek spaarconcept waarbij klanten gespaarde punten kunnen doneren aan een goed doel of vereniging! In het verleden zijn wij regelmatig benaderd door lokale verenigingen voor sponsoring. Dat dit belangrijk is weten we allemaal.

Bekijk hier de actuele stand van Tank & Schenk èn de deelnemers op ons tankstation!

Anders denken, anders tanken

Wij gaan dingen ècht anders doen en durven te experimenteren. Dat doen we niet alleen. We geloven in de kracht van samenwerken met lokale sport-, muziek-, cultuurvereniging en goede doelen.

Tanken & Schenken

Wat is mooier: krijgen of geven? Per getankte liter* dragen wij 1 cent af aan een goed doel of vereniging. Welk doel dat is, bepaalt de klant zelf op een tablet aan de kassa. Op een tv scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangen alle deelnemers het gespaarde bedrag van ons. Afhankelijk van de keuze van de klanten en van het enthousiasme van de deelnemers kan dat dus behoorlijk bedrag opleveren.

*Betaling met een tankpas uitgesloten èn gebruik  van UnitedConsumers pas/ANWB lidmaatschap pas!

Hoe werkt Tank & Schenk

  1. Tank bij D!Vers Woerden*
  2. Ontvang punten op basis van getankte liters
  3. Schenk deze punten aan uw club, vereniging of doel naar keuze

*Europabaan 1 uitgesloten!

Mee doen?

Wilt uw vereniging meedoen, stuur dan een aanvraag naar info@diverswoerden.nl. Wij gaan dan bekijken of wij wat voor uw vereniging kunnen betekenen.